EXpedinor utvikler, markedsfører og driver kvalitativ, kundetilpasset tredjeparts logistikk for små og mellomstore handels- og produksjonsbedrifter i østlandsområdet.

I tillegg til transport og spedisjon utfører vi en rekke andre logistikktjenester.

Vi tilbyr kundetilpassede og standardiserte logistikkløsninger tilknyttet vårt lagerhotell, som ligger sentralt i Sandvika i Bærum.

Vi jobber med det nyeste av teknologi og utstyr innen godshåndtering. Hos oss blir gods behandlet varsomt og sikkert.

Eksempler på logistikkløsninger tilknyttet vårt lagerhotell er:
Merking – Plukklager – Ompakking – Administrasjon – Mottak av varer – Fordeling – Videreforsendelse – Tollbehandling – Varmt lager – samt distribusjon av lagringsgods.

Vi tilbyr også elektronisk overføring av ordreinformasjon for generering av fraktbrev, merkelapper og plukklister.

Vi skreddersyr våre tjenester slik at du og ditt firma kan selv bestemme hvor mye vi skal være involvert underveis. Dette betyr at du betaler til enhver tid kun for de tjenestene du bruker. Gjør som våre kunder, spar både tid og kostnader slik at du kan konsentrere deg om dine sterke sider.

Hos oss får du ubegrensede vekstmuligheter, rådgivning og utvikling av dine logistikkløsninger, stordriftsfordeler samtidig som du slipper bekymringer om bemanning.

Etter over 30 års erfaring kan vi jobben vår, og vi deler gjerne våre kunnskaper med våre kunder. Hos oss er ikke gode råd dyre. Derimot setter vi stor pris på å hjelpe våre kunder med alt som har å gjøre med transport, lagerhold og logistikk.

Velkommen til en nærmere prat om dine logistikk og transportbehov.

Hvorfor gjøre det selv når vi kan gjøre det mer effektivt, bedre og i tillegg til en gunstig pris.