Spedisjon

Vi i Expedinor har siden oppstart satt oss som mål å tilby våre kunder det aller beste innen spedisjonstjenester. Etter mange års erfaring har vi kunder og bedrifter i alle størrelser. Det er nettopp våre fornøyde kunder som er vår merkevare. Våre logistikkløsninger er tilknyttet vårt lagerhotell i Sandvika.

Vi har det siste innen moderne kundetilpasset logistikk og kan blant annet tilby våre kunder elektronisk overføring av ordreinformasjon for generering av fraktbrev, merkelapper og plukklister.

Hos oss vil du få ubegrensede vekstmuligheter i tilpassede lokaler med optimal bemanning til enhver tid. Vi følger opp dine behov med rådgivning 24/7 samt kontinuerlig utvikling for å bestandig gi deg de beste løsninger.

La oss gjøre hva vi er best på slik at du kan gjøre det samme for din bedrift. Sådan kan du konsentrere deg om dine sterke sider. Du vil samtidig betale til enhver tid kun for det du bruker.

Ved å benytte våre tjenester vil du oppnå redusert kapitalbinding.

Fleksible løsninger og variable kostnader oppnår man først når man har valgt riktig logistikkpartner, enten din bedrift kun har en salgsorganisasjon i Norge, har store sesongsvingninger, er en del av et internasjonalt konsern, er enmannsagentur, driver annen form for handel (inklusive netthandel), eller er relatert mot konkrete kampanjer eller prosjekter, eksempelvis reklameutsendinger.

Vi tilbyr også stordriftsfordeler.

Ta kontakt for en uforpliktende prat med oss. Sammen finner vi en rimelig og fleksibel løsning på dine logistikkbehov.